top of page

fre. 14. feb.

|

Skatten Oslo

19:30 Rapportlansering TBBL - Tøyen Boligbyggelag

Registreringen er lukket
Se andre eventer
19:30 Rapportlansering TBBL - Tøyen Boligbyggelag
19:30 Rapportlansering TBBL - Tøyen Boligbyggelag

Sted og tid

14. feb. 2020, 19:30 – 20:30

Skatten Oslo, Hagegata 22-24, 0653 Oslo, Norge

Om arrangementet

Tøyen boligbyggelag (TBBL) er etablert som det tredje boligbyggelaget i Oslo og det første siden 1984. TBBL ønsker å utvikle nabolagsdrevne og beboerutviklede boliger som møter det lokale boligbehovet med gode bomiljø. 

Metodisk ser det nye boligbyggelaget tilbake på den norske boligbyggelagstradisjonen og på deltakende boligutvikling i dagens Europa.

Tøyen boligbyggelag er etablert med kompetansetilskudd fra Husbanken. Denne kvelden skal vi feire det arbeidet som er gjort til nå med presentasjon av utdrag fra rapporten og tilhørende mulighetsstudier.

Etter lanseringen fortsetter boligfestivalen med fest og konsert. 

 𝗣𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺 

19.45 Velkommen  

19.50 Jon Guttu kåserer om Carsten Boysen og boligbyggelagets historie  

20.10 +Hanna v/TekstLab 

20.30 Bretton Woods 

21.00 DJ Sama 

Arkitekt 𝗝𝗼𝗻 𝗚𝘂𝘁𝘁𝘂 er mangeårig boligforsker ved Byggforsk og Norsk institutt for by- og regionforskning (NIBR). Han har særlig studert boligutviklingen i etterkrigstiden og blant annet skrevet boka «Boligvisjoner» (2011) om de ideene fagfolk ville realisere i etterkrigstidens Norge. Nå er han aktuell med biografien om Carsten Boysen (1906 – 1996), boligaktivist, politiker, kooperatør og forsker. 

+𝗛𝗮𝗻𝗻𝗮  er en allsidig kunstner og artist. Hun jobber med elementer innen musikk, sang, spoken word, poesi og nysirkus, og er deltaker i TekstLab Inkubator, er fordypningsprogram for unge kunstnere hvor hun undersøker temaer knyttet til identitet og arv.  

Bretton Woods skriver sine egne låter og pakker inderlige og satiriske tekster om aktuelle globale problemstillinger inn i en tradisjonell amerikansk musikkdrakt. 

Bandet kaller sin egenutviklede sjanger ”developing country” og frir til alt fra aktivister og bistandsbyråkrater til bygdefolk og hillbillies, med høyst varierende suksess. 

På Tøyen boligfestival lover de politiske countrysanger preget av lav bokvalitet.  

𝗗𝗝 𝗦𝗮𝗺𝗮𝘁𝗮𝗿 𝗦𝗮𝗺𝗮  er Tøyens egen Tik Tok star med over en million views, fast DJ på Tøyen Torg, og stødig leverandør av Tøyenske musikalske vybez. 

Meld deg gjerne på for oppdatering om eventuelle endringer

Del denne eventen

bottom of page