top of page

man. 10. feb.

|

Deichman Biblo Tøyen

16:00 Boligfestivalens unge stemmer

I forbindelse med Tøyen Boligfestival inviteres barn og unge på Biblio til å være med på «Boligspillet». Mange av de nye boformene handler om å skape gode fellesarealer og møteplasser, og hvem er vel mer kompetent til å gjøre dette enn nettopp barn og unge på Tøyen?

Registreringen er lukket
Se andre eventer
16:00 Boligfestivalens unge stemmer
16:00 Boligfestivalens unge stemmer

Sted og tid

10. feb. 2020, 16:00 – 18:00

Deichman Biblo Tøyen, Hagegata 22, 0653 Oslo, Norge

Om arrangementet

I forbindelse med Tøyen Boligfestival inviteres barn og unge på Biblo til å være med på «Boligspillet».  Mange av de nye boformene handler om å skape gode fellesarealer og møteplasser, og hvem er vel mer kompetent til å gjøre dette enn nettopp barn og unge på Tøyen?  I «Boligspillet» får barna ulike utfordringer som de må ta hensyn til når de skal skape et godt bomiljø og gode fellesrom ute og inne i «Nygården».  Arrangementet er forbeholdt 10 -15 åringer på Biblo. Voksne har ingen adgang! 

Reidun Vik, daglig leder. 

Reidun har lang erfaring fra medvirkning og innovasjonsledelse og er nå leder og metodeansvarlig i Barnas Boligbyggere. Barnas Boligbyggere opparbeider og deler kunnskap om bokvalitet, bomiljøer og byutvikling på beboernes premisser og har spesiell omtanke for barn og unges fysiske oppvekstvilkår.  Reidun har vært prosjektleder for flere kunnskapsprosjekter for offentlige og private aktører.

Sofia Østerhus, designer.

Sofia er designer og har spesialisert seg på samskapende og kreativ utvikling av plasser og rom. Hun bruker både to- og tredimensjonal konseptutvikling som arbeidsverktøy.  Sofia er partner i designfirmaet Byggstudio og har erfaring fra mange byromsprosjekter både i Norge og Sverige.   

Del denne eventen

bottom of page